Over ons

Na het succesvol afronden van mijn kappersopleiding, heb ik, Stephanie Campen, een aantal jaren ervaring opgedaan in verschillende kapsalons. Dankzij deze ervaringen leerde ik de fijne kneepjes van het kappersvak en begon mijn meisjesdroom steeds meer vorm te krijgen, namelijk het openen van een eigen salon!


In juli 2016 nam ik de stap om voor mijzelf te beginnen. In het begin kwam ik als allround kapster en nagelstyliste bij de mensen thuis onder de naam ‘Fashion at Home’. 


Dit liep zo goed dat ik in oktober 2017 de deuren van mijn eigen ‘Salon Sparkling’ heb geopend. Een halve garage werd omgetoverd tot kapsalon en nagelstudio. Een tijdelijke salon waar het eigenlijk allemaal echt is begonnen. Al snel na de opening mocht ik een Golden Award in ontvangst nemen voor ‘De leukste kapsalon van het jaar 2017 waarna 2018, 2019 en 2020 ' gemeente Hellevoetsluis Zuid-Holland.


Vanwege de enorme groei is in januari 2019 de verbouwing gestart op de nieuwe locatie; Leeuw 7 te Hellevoetsluis. Wat eerst garage was, is nu omgetoverd tot een prachtige kapsalon. In april 2019 is de nieuwe salon geopend. Vlak hierna heeft Salon Sparkling voor de 3e keer op rij de Golden Award in ontvangst mogen nemen. 


Mijn passie voor het kappersvak is in de afgelopen jaren onverminderd aanwezig gebleven. Door het volgen van nascholingen, het bezoeken van beurzen en contact met collegae in het vak ben ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kan ik u hierover informeren. 


Samen met u besluiten welk kapsel uw sterke punten benadrukken, dit kapsel realiseren en u met een tevreden glimlach de deur uit zien gaan, dat is de kroon op mijn werk. 


Ik verheug mij op uw bezoek aan Salon Sparkling!


Stephanie Campen