Sparkling power plex

Sparkling Power plex:


Een intensief hairtreatment welke jou je Sparkling look terug geeft! Dankzij Hyaluronzuur, Arginine, plantaardige eiwitten en 18 aminozuren:


Sparkling Power plex: herstelt de zwavelbruggen en vermenigvuldigt ze, waardoor een nieuwe interne structuur binnen het haar ontstaat. Zelfs bij extreem beschadigd haar.


Sparkling Power plex: behoudt de vocht balans door de aanwezigheid van Hyaluronzuur. (deze behoudt 30x zijn eigen gewicht aan vocht vast) Waardoor het haar NIET uitdroogt tijdens het chemisch proces.


Sparkling Power plex: herbouwt onmiddellijk keratine-eiwitketens, geeft elasticiteit, kracht en weerstand aan het haar.


Sparkling Power plex: verdicht de haarvezel, waardoor deze beter bestand is tegen chemische behandelingen, elektrostatisch effect en het kroezen van het haar vermindert.


Sparkling Power plex: geeft het haar een ongelooflijk zijdeachtig effect en maakt het haar gemakkelijk te kammen, de haarstructuur te behouden en het te verrijken met glans, sparkle, sparkle


Sparkling Power plex: zit standaard verwerkt in de ontkleuringen/blondeer van Salon Sparkling. En kan tevens extra worden toegevoegd aan uw kleuring of permanent behandeling om extra power te geven aan uw haarkwaliteit.


Uiteraard kan dit geweldige hairtreatment ook als losse behandeling gegeven worden voor een nog intensievere voeding voor uw haar.


Heeft u haarproblemen en/of kunt uw haarkwaliteit extra power gebruiken?


Belt u gerust voor het maken van een afspraak.


+31 6 83778461.


“Your hair is the only crown you never take off ”

Sparkling power plex

Maak een afspraak!